Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


We love Copenhagen

calender 19 juli 2011 point Britt prijs *liveblog, Denemarken, Kopenhagen

Haallo! wat een zon hier, bijna tropisch! Onze eerste dag hier is bijna een feit. Op Schiphol is alles prima verlopen, we vlogen met een klein vliegtuigje waar 40 passagiers in paste, deze zat ook vol. Onderweg mooie wolken gezien, maar ook mijn favoriete eiland, Ameland! Op wat kleine, grappige turbulentie na was alles perfect! Volgens Naomi een perfecte landing.

Op het station van de luchthaven was al duidelijk dat iedereen hier super aardig is. Treinkaartjes werden aangeboden en zonder het te vragen werd ons precies verteld hoe we waar moesten gaan. Ook in de stad, beetje kloten met een kaart en er staat iemand naast je om je te helpen. In het hostel bleek onze reservering niet te bestaan… Voor dezelfde prijs kregen we daarom een betere kamer! Fijn!!!

De stad is geweldig, alle parken zijn brandschoon en niemand zet zijn fiets op slot. Nog een mooie tuin bezocht en de winkelstraten ingegaan, waar Chanel en h&m gewoon naast elkaar zitten. Alle mensen zien er gelikt gekleed uit en bovendien zijn ze allemaal even beeldschoon. Niks te klagen hier, we duiken de haven nog even in en gaan opzoek naar iets lekkers te eten! Zoals Ursel de Geer zou zeggen, het is hier fantastisch! Oja, hieronder wat foto’s!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone