Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


We still love Copenhagen!

calender 20 juli 2011 point Britt prijs *liveblog, Denemarken, Kopenhagen

“Hoe zullen we dit verhaal noemen?” -“we still love Copenhagen!, want serieus ik vind dit echt een hele leuke stad!” En zo is het maar net, echt heel erg leuk. Het enige minpuntje wat we tot nu toe hebben kunnen ontdekken is dat het op sommige plekken af en toe wat muf ruikt, meer niet, geen klachten verder.

Gisteren avond hebben we gevierd door uit eten te gaan, pizza! Naomi vond het een leuk idee Knoflookbrood te bestellen, zoals hierboven op de foto’s was het meer een bord tomaten, maar we hebben zeker de helft opgegeten, jullie kunnen thuis trots zijn.

In de avond waren er problemen met de douche, althans dat vond de klusjesman. Volgens mij had hij gewoon een oogje op Naomi, hij wilde erg graag de badkamer in terwijl ze onder de douche stond. Vandaag hebben we heerlijk de toerist uitgehangen, de kleine zeemeerzin, een kasteel, museum, bandje in Nyhavn gekeken en niet te vergeten een rondvaart, kortom we kennen het hier nu uit ons duimpje. Bovendien heerlijk ontbeten en avond gegeten in het park.

Oja niet te vergeten, we kennen zelfs een Deens woord; tak! Oftewel dankjewel. Morgen vertrekken we naar Zweden, nieuw land, nieuwe avonturen, maar Kopenhagen zullen we zeker niet vergeten. Het is nu al tijd om nog eens terug te gaan.

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone