Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Trektocht

calender 21 juli 2011 point Britt prijs *liveblog, Malmo, Zweden

Wij wilde graag trekken, nou we hebben het geweten, halleluja.. Maar laten we bij het begin beginnen. Vanmorgen hebben afscheid genomen van het geweldige Kopenhagen, grappig foto’s genomen, nieuwe schoenen gekocht bij de Topshop, oja de zon scheen nog volop. de treinreis naar Malmö, die brug, grote brug… Nou me neus, knipper een keer met je ogen en je bent er alweer af. teleurstelling.

De trein uit, regen… Oké hostel.. Daar lopen we wel even heen, opnieuw me neus.. Ik denk dat we twee uur met die backpacks hebben lopen zwoegen, door de regen.. Maar we waren er. Dicht bij het centrum zitten we dus niet. De bus dan maar… Nou die Zweden zijn lang niet zo behulpzaam als de Denen, ook lang niet zo knap en goed gekleed trouwens..

Oké de bus, die hebben een Ov chipkaart die 11x ingewikkelder is dan in Nederland.. Wat een gedoe.. Had ik al gezegd dat het steeds harder begon te regenen? Na dat gezwoeg, leuk dat trekken hè, tijd voor eten. McDonald’s, want ja dat hadden we verdiend, alleen die zijn een stuk moeilijker te vinden dan in Nederland. Om de avond te vullen zijn we naar de bioscoop gegaan, een Engels gesproken film natuurlijk, Pirates of the caribbean 4.

Vervolgens weer terug naar het hostel. Vast niet heel verwonderlijk dat we in de verkeerde bus gestapt zijn, ergens in de middel of nowhere geëindigd. Gelukkig was er hier wel iemand zo aardig om ons te helpen, goede bus genomen, verkeerde richting. Maar we zijn aangenomen. Leuk Canadees meisje zit er in de kamer, zo erg was het dus niet.. oja die Deense muggen kunnen verdomd goed bijten.

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone