Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Laat de bom naar vallen

calender 22 juli 2011 point Britt prijs *liveblog, Malmo, Zweden

Zo Malmö, een hele dag hier, na een halve dag hadden we het eigenlijk al gezien. Maar goed nu een hele dag, we hebben het volbracht. We zijn de stad ingetrokken, winkeltjes bezocht, nog meer winkeltjes bezocht, nog meer, en daarna alle winkels die we al hadden bezocht nog een keer bezocht. Want eerlijk is eerlijk er is hier weinig te doen…

Oja een rondvaart, leuke dingen gezien en nieuwe ideeën opgedaan om de rest van de dag op te vullen. Zoals het park en een bloementuin, waar het overigens heerlijk rook. Vervolgens nog maar eens de stad in gegaan, leuk oud deel gevonden en daar wat kunstzinnige Zweedse dingen bekeken.

Vervolgens lekker bij een steakhouse gaan eten, erg lekker was het. Het voorgerecht stond op tafel, Knoflookbrood, dit keer zonder ook maar een tomaat te bekennen, toen we het nieuws uit Oslo kregen. Laten we daar nou morgen nou net heengaan. Overdrijven is ook een vak, dus eerlijk gezegd namen we de berichten van huis niet heel nauw, dat valt wel mee toch. Maar oké, zo erg valt het niet mee. Tijd om een plan te trekken, wel of niet gaan…

Aangezien ook het station van Oslo zo goed als dicht is hebben we besloten morgen niet naar Oslo te gaan, we stoppen in gothenburg en blijven daar een nacht slapen. Zondag bekijken we de situatie opnieuw en beslissen we dan of we wel of niet naar Oslo gaan. Dus we krijgen wat voor onze kiezen, maar zijn we zijn niet voor een gat te vangen. Morgen weer een dag!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone