Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Oud & Nieuw 2013-2014

calender 11 januari 2013 point Naomi prijs Overig

Iets meer dan een week geleden hebben we allemaal het jaar 2012 afgesloten en zijn we gestart in het nieuwe jaar 2013. Natuurlijk hopen we op het beste en gaan we keihard knallen om er een prachtjaar van te maken! Er van uit gaande dat het een prachtjaar gaat worden (áltijd positief denken!), moeten we dan natuurlijk ook het jaar passend afsluiten. En nee in dit geval is het nog niet te vroeg, want sommige trips moet je van te voren plannen, al is het om geld te sparen!

 

dnainfo

 

 

New York City, de stad die nooit slaapt. Zeer populair op oudejaarsavond door het grote festijn op Times Square. Elk jaar wachten duizenden mensen om de glanzende bal te zien dalen langs een drieëntwintig meter hoge vlaggenmast boven op One Times Square Plaza. Miljoenen mensen volgen dit rechtstreeks op de televisie.

 

 

yourholidayhomes.com

 

Las Vegas, staat bekend vanwege de extravagante hotels, casino’s en de met neonverlichtte skyline die al vanaf grote afstand herkenbaar is vanuit de omliggende woestijn. Met oudejaarsavond gooien ze er nog een extra schep boven op, de grootste shows, beste artiesten en mooiste prijzen.

 

 

theatlantic.com

 

Londen, een van de vier traditionele alfa-wereldsteden en heeft afgelopen jaar een plekje in mijn hart verovert. Elke jaar sluit het magische Londen het jaar af met een spectaculaire vuurwerkshow met duizenden mensen die zich verzamelen bij de London Eye.

 

 

sunnidaegregory.blogspot

 

Disney World Orlando, want wie wil daar dan niet zijn! Jong en oud kunnen zich vermaken in Disney World. Vooral met kinderen is dit de perfecte locatie voor een prachtige jaarwisseling. Tijdens de jaarwisseling is er een indrukwekkende vuurwerkshow en is er de hele dag een programma met parades, feestjes, champagne en Cirque Du Soleil optredens. Een hele dag vol met Disney en plezier!

 

 

luckybillionaire777.blogspot

 

Berlijn, een stad die zicht ontpopt heeft tot zeer populair onder de jongeren, maar toch ook een stad met veel geschiedenis. Berlijn staat bekend om de underground feestjes en zo ook met oud en nieuw kan je hier prima terecht!

 

 

fireworks

 

Hawaii, misschien niet de eerste plek waar je aan denkt. Maar juist de prachtige witte stranden, restaurant en hotels organiseren vaak de leukste evenementen. Open bars, feestjes, vuurwerk of juist een romantische setting, alles is mogelijk. En geef nou toe, wie zou nou niet op zo een exotische plaats het nieuwe jaar in willen gaan!

 

 

hamishbeattie.com

 

Sydney,blijkbaar de stad waar je móét zijn met oudejaarsavond. Het programma begint vaak al rond zes uur met een watershow in Sydney Harbour, gevolgd door een ceremonie van Aboriginals en Torres Strait Islander en rond middernacht zal er uiteraard een indrukkenwekkende vuurwerkshow plaatsvinden die tevens ook via de televisie is te volgen. De avond word afgesloten met boten die allemaal hun lichten aan doen en zo beginnen met de ‘Harbour of Light Parade’. Wees er vroeg bij want heel Sydney zit rond deze tijd vol!

 

Kortom genoeg te doen in de wereld rondom Oud & Nieuw! Hebben jullie wel eens oudejaarsavond gevierd in het buitenland? Hoe was dat! Persoonlijk zou ik het super vinden om de jaarwisseling eens ergens anders te vieren dan in Nederland!

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Ambypure

  Leuke post! In Parijs oud en nieuw vieren zou mij ook leuk lijken!

  reageer op dit bericht

  Naomi

  Dit wordt mijn bucketlist. Ik wil overal een keer zijn geweest met Oud & Nieuw!

  reageer op dit bericht


 2. Ellen

  In Nieuw Zeeland! Wij zaten in Rotorua!
  Super mooi, grote vuurwerkshow en de hele avond openlucht concerten :)!

  reageer op dit bericht