Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


INSPIRATIE: BACKPACKEN IN STIJL

calender 8 december 2013 point Amber prijs Travelista


 

 

Dit is een beetje het stereotype beeld wat er bestaat van een backpacker. Afritsbroek, hoedje, zaklamp, bidon etc. Het is natuurlijk belangrijk om je comfortabel te kleden op een backpackreis, maar dit kan veel leuker. En dat bewijzen de volgende bloggers…

 

 

Romy van Bohemian Chic heeft 6 maanden door Azië gereisd. En zoals haar blognaam het al zegt heeft zij dit in stijl gedaan. Geen afritsbroeken, maar leuke shortjes en zelfs rokjes.

 

 

 

Laura van What About Her is een ervaren reizigster. Naast haar mooie foto’s en leuke schrijfstijl krijg ik alleen al van haar outfits zin om op reis te gaan. Heerlijk zo’n maxi rok en een rieten hoedje.

 

 

 

Jolien van Your Lifestyle Guide heeft al heel wat reizen gemaakt. Met veel plezier lees ik haar blogposts over haar avonturen. Naast Romy en Laura krijgt ook zij het voor elkaar om er op reis met een backpack nog leuk uit te blijven zien.

 

 

 

 

Maar laten we vooral onze eigen Britt en Naomi niet vergeten. Zij zijn nu al drie keer met hun backpack op reis geweest. Ondanks de beperkte ruimte in de tas weten zij er met een beetje mixen en matchen altijd leuk uit te zien.

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Jolien

  Wat leuk om mezelf hierin terug te zien! 🙂 Thanks!

  reageer op dit bericht


 2. Samm

  leeeeeeeeeeuk

  reageer op dit bericht