Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


HOTSPOT OUTFIT: NDSM

calender 19 december 2013 point Amber prijs Travelista

 • Luipaard jas : Samoon, Vest: Turnover, T-Shirt: WE, Skinny Jeans: America Today, Gympen: Converse

De combinatie Amsterdam Noord en een dierenprint jas had heel anders kunnen uitpakken. Zo’n tijgerjassie kun je daarom beter casual dragen met een spijkerbroek en gympen. Met hoge hakken en een kort jurkje heeft de jas al een hele andere uitstraling.

 

Er bestaan veel vooroordelen over Amsterdam Noord, dat dit stadsdeel ook wel Noord Gestoord wordt genoemd zegt misschien al genoeg. Maar het is hier niet één en al ghetto en er wonen al zeker niet alleen  ‘ aso’s ‘. Aan deze kant van het IJ komen steeds meer recreatiemogelijkheden, zoals het EYE museum, Pllek en Café Noorderlicht. Deze laatste twee bevinden zich op het NDSM terrein. Dit is de zelfbenoemde creatieve hotspot van Amsterdam en heeft o.a. containerwoningen voor studenten, verschillende café’s en ateliers voor kunstenaars. In de zomermaanden dient deze locatie regelmatig als festival terrein (Voltt, Valtivest) en eens in de maand kun je terecht bij de IJhallen. De grootste vlooienmarkt van Europa! Kortom het NDSM terrein is zeker een bezoekje waard, en vind je het niets dan met je met de veerpont zo weer in het centrum van Amsterdam.

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Anna

  Geweldige jas en mooie foto’s!

  reageer op dit bericht


 2. Samm

  Super leuk! NDSM is ook een toffe locatie!

  reageer op dit bericht