Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Boer zoekt vrouw

calender 22 december 2013 point Naomi prijs Overig


Er is weer een nieuw seizoen begonnen en dit keer internationaal! In Boer zoekt Vrouw Internationaal helpt Yvon geëmigreerde Nederlandse boeren aan een Nederlandse partner. Zo hebben we een boer uit Canada, Tanzania, Bonaire, Denemarken en Frankrijk. Zouden jullie je leven omgooien en voor de liefde naar het buitenland emigreren?

 

Ik heb een zwak voor dit programma. Ik zal eerlijk bekennen dat ik pas sinds vorig seizoen officieel het programma ben gaan volgen! Daarvoor enkele fragmenten maar nooit echt een kans gegeven, op de lachwekkende stukjes die bij DWDD langskomen na! Maar vorig jaar viel ik als een blok voor de boeren en ook dit seizoen is weer om te smullen. Je word van tenen krommende momenten geslingerd naar lieflijke en oprechte situaties. Dus vanavond de vierde aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal (nederland 1 20:20), kijken jullie ook!?

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Anna

    Ik vind boer Jos wel leuk 😉

    reageer op dit bericht