Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Come Sail Away

calender 7 januari 2014 point Naomi prijs Inspiratie

Hoe zou zo een cruise zijn? Beetje kennis maken en babbelen met medereizigers, lekker eten, uitwaaien en van het uitzicht genieten op het dek…Of opgesloten in je cabin zonder raam met een groen gezicht hangend boven de wc, dat kan natuurlijk ook! Laten we realistisch zijn, niet iedereen heeft zeebenen!

 

Maar ondanks mijn Titanic nachtmerries ben ik toch eens gaan rondsnuffelen wat er beschikbaar is. Dromen mag altijd en dit zijn dromen op het water~ Ik weet dat cruise reizen over het algemeen een stoffig en grijs imago hebben maar dat valt best mee. Er zijn namelijk ook cruise vakanties die gericht zijn op jongere mensen!

 

  • Ik begin met de meest exotische, althans zo klinkt ‘ie! Los Angeles naar Papeete circa € 8.304,-
    Als ik dingen noem als Bora Bora, Honolulu…dat zegt toch genoeg!
  • The Land of the Northern Lights! In 2011 hebben wij een rondreis gemaakt door scandinavie en misschien wordt het toch weer tijd om terug te gaan maar dan net even iets verder. Tijdens deze cruise zie je met eigen ogen de magie van de natuur. Deze reis volgt en kruist de poolcirkel in het bevroren noorden. Je reist vanaf Bristol(UK) naar Bergen(N) met genoeg stops tussendoor en na 15 nachten eindig je in Hull (UK) circa.€ 2.023,-
  • Lord of the Glens, een (cruise?) reis van slechts 9 dagen door Schotland. Zoals omschreven wordt voelt het leven aan boord van dit schip als een kruising van ontspannen in een statig landhuis en aan boord van een prive jacht met vrienden. Deze cruise is niet zo groot als de andere, hier kunnen maar 48 mensen op! Denk aan fietsen door de prachtige landschappen van Schotland en kajakken op het meer van Loch Ness. Helaas hangt hier, voor mij, een onrealistisch prijskaartje aan: €8.372,26.

 

Wat ik al zei, dromen mag! Onrealistisch of niet, wie weet wat er op mijn pad komt! Natuurlijk zijn er ook betaalbare cruises beschikbaar (bijvoorbeeld 8 dagen Middellandse zee vanaf 199 p.p en dan alleen nog een goedkoop ticket richting Casablanca…)

 

Hebben jullie ervaringen met cruise vakanties?

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone