Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Ready for take-off?

calender 4 februari 2014 point Naomi prijs *liveblog, Athene, Griekenland


 

 

Of het leven nu zin heeft of niet, je leeft toch. Toch? Volgens het existentialisme kan de mens alleen echt leven als hij zijn vrijheid op zich heeft genomen en verantwoordelijkheid neemt voor de inhoud en vormgeving van het eigen leven. Mensen definiƫren hun eigen werkelijkheid. Wij hebben een keuze, we zijn vrij.

 

Wie vrij kan kiezen, is verantwoordelijk voor zijn keuze. Je kan je niet verbergen achter excuses, want in werkelijkheid kies je ervoor om zo te zijn. Je kan namelijk altijd kiezen om anders te worden, anders te handelen of te denken.

 

Wie ik ben, mag niet afhankelijk zijn van wie ik tot nu toe ben, maar van wie ik wil zijn.

 

Wie ik ben, mag niet afhankelijk zijn van wie ik tot nu toe ben, maar van wie ik wil zijn. Ik hoop niet dat het te kort door de bocht klinkt, want dat is niet de bedoeling. Ik kies nu even voor mijzelf (op een oppervlakkige manier) en die verantwoordelijkheid hebben jullie ook! Dus, ja! Ik sluit nu mijn laptop, reis richting schiphol en stap in het vliegtuig met mijn fabulous oma voor een tripje naar Athene.

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Fabolous oma

  Op naar de Acropolis!

  reageer op dit bericht


 2. Britt

  Veel plezier Naaaaaaompje!

  XX

  reageer op dit bericht


 3. Only the birds know why | Travelist

  […] die ik heb gelezen). Maar ook de hoofdstad en grootste stad van Griekenland. De stad die ik vorige week heb mogen leren kennen met mijn fabulous […]