Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


iDBUS BREIDT AANBOD IN NEDERLAND UIT

calender 27 maart 2014 point Britt prijs Belgie, Engeland, Frankrijk

london | travelist.nl

Goed nieuws! iDBUS breidt het aanbod in Nederland uit! En dat betekend dat je nu nog voordeliger van Amsterdam naar bijvoorbeeld Brussel of Londen kunt, dat meldt Franse spoorwegmaatschappij SNCF. Daarnaast kunnen reizigers meer gemak verwachten tijdens hun busreis door een verbetering van de services, zoals een nieuwe mobiele website, het real-time informatiesysteem en nieuwe betaalmogelijkheden, zoals iDEAL.

 

 

Vandaag al kun je busreizen van Amsterdam naar Brussel en Londen te boeken. De bus zal vanaf 28 april één keer per dag heen en weer rijden. Dit is de eerste iDBUS-route zonder stop in Frankrijk. Het reizen van Amsterdam naar Brussel kost slechts € 19 met een Mini Tarief en van Amsterdam naar Londen slechts € 39. Naast deze nieuwe bestemmingen zal de organisatie ook doorgaan met busdiensten van Amsterdam naar Parijs en Lille.

 

 

Het nieuwe aanbod voor Nederlandse klanten is slechts een van de vele stappen van iDBUS om zowel de diensten aan boord, als hun commerciële aanbod te verbeteren. Eind april zal de organisatie vernieuwingen doorvoeren die de wensen van de passagiers tegemoet komen.

  • Om het instappen gemakkelijker te maken hoeven passagiers niet langer meer hun elektronische ticket te printen. In plaats daarvan hoeven zij de iDBUS chauffeur alleen hun ID laten zien ter verificatie van het gekochte ticket.
  • Ter verbetering van de reiservaring van de passagiers zal iDBUS de nu al succesvolle Wi-Fi service nog verder verbeteren door de bandbreedte te vergroten. Wi-Fi is gratis verkrijgbaar aan boord van alle iDBUS bussen.
  • Vanaf nu is het mogelijk om met iDEAL te betalen via de idbus.nl website.

 

 

Nog goedkoper!

iDBUS lanceert het nieuwe “Supergroepskorting” tarief voor groepen van minimaal 10 personen, wat neerkomt op een korting van 20 tot 30 procent op de standaard tarieven. Iedereen die geïnteresseerd is in het reserveren voor  grotere groepen, kan de tarieven en verkooppunten vinden onder de “Groepsreizen” tab op de website.

De nieuwe “Supergroepskorting” komt nog bij de bestaande “Groep Deal”, die al beschikbaar is voor groepen van 4 tot 9 personen, wat neerkomt op elk vierde ticket gratis. Deze lancering zal het middelpunt vormen van een wereldwijde outdoor campagne, die van 31 maart tot 14 april loopt in metro- en treinstations, hogescholen en universiteiten in Amsterdam.

 

Check de website van iDBUS voor nog meer informatie!

 

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Jelke

    Handig! Ik wil super graag al nog eens naar Londen!

    reageer op dit bericht