Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Lisboa dag 1

calender 17 november 2014 point Amber prijs Lissabon, Portugal, Travelista

 

IMG_2682

IMG_2706

IMG_2709

IMG_2711

IMG_2729

IMG_2704

IMG_2733
Olá,

Vorige week vloog ik met mijn lieve oma naar Lissabon om een paar dagen later de trein naar Porto te pakken en vanuit daar weer terug naar Amsterdam te vliegen. Maar laten we bij het begin beginnen….Zondagmiddag rond de klok van 4…..

Na onze spullen te hebben gedumpt in het hotel zijn wij op aanraden van Dennis Storm richting Museu Nacional do Azulejo (oftewel het Tegeltjesmuseum) gegaan. Tegels met mooie patronen, met hele verhalen, maar ook modernere tegelkunsten zijn in dit museum te bewonderen. En nationalistisch als we zijn, is het toch wel leuk dat er een paar Nederlanders ‘hangen’. Een Willem van der Kloet of een Jan van Oort kun je hier tegenkomen.

Buitengekomen blijkt het al behoorlijk donker en nemen wij de eerste de beste bus richting het centrum. Na hier wat te hebben rondgelopen, of eigenlijk rondgeklommen, komen wij aan in Bairro Alto. De buurt met de leuke restaurantjes en cafés, stiekem ook een tip van 3 op reis. Na het nuttigen van een heerlijke zalm, in een gezellig visrestaurant, begaven wij ons langzaam richting hotel. Lekker slapen zodat wij de volgende dag fris en fruitig konden beginnen!

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone