Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Snaveltjes toe

calender 13 januari 2015 point Britt prijs *liveblog, Amerika, New York

imageimageimageimageimageimage

Vandaag houden we het kort, we zijn namelijk moe, doodmoe en onze oogjes vallen al bijna dicht, maar hey we zijn de beroerdste niet hè!

Het regende vandaag, niet heel hard, maar ook niet heel zacht. Het was vies en nat. Eigenlijk zouden we vandaag naar het 9/11 memorial, brooklynn bridge, Wallstreet etc, maar ons dagje viel letterlijk in het water. Wel wilde we een cruise langs het Vrijheidsbeeld maken maar slim als we waren kwam we na een hele wandeling 2 uur te vroeg voor de eerste cruise, weer terug dus… Toen hebben we alles omgegooid en zijn we lekker dingen binnen gaan doen, dat kan hier namelijk prima.

De eerste stop was dus het MoMA (museum of modern art) waar werk hangt van onder andere Mondriaan en Warhol, druk maar super leuk. Als twee kleuters maken we de leukste grappen over vanalles wat er hangt en huppelen we de zalen door. Als we aan zo een beetje het einde van het museum komen krijgen we honger en breken we het bezoekje abrupt af om meteen te gaan eten.

Magnolia Bakery is dé bakkerij met taartjes en cupcakes van Amerika, soms staan er hele rijen en soms ook niet, wij liepen er eigenlijk perongeluk tegen aan en gaan voor de typisch Amerikaans ‘Red Velvet Cake’ en lekker dat het is, héérlijk!

Natuurlijk doen we ook nog waar we goed in zijn (naast kilometers lopen) namelijk shoppen! We zijn weer goed geslaagd! Als laatste hebben nog vlakbij Grand Central Station gegeten en ook dat was héérlijk! Hopelijk is het morgen droog en anders doen we gewoon een regendansje!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Marga

  Andy Warhol van de campbells soep en marylinn monroe daar had ik ook wel heen gewild. Moet gaaf geweest zijn

  reageer op dit bericht


 2. Naomi

  WAUW! MATTISE CUT-OUTS – IK BEN JALOERRRRRS! Die zou ik graaaag willen zien in een tentoonstelling!

  reageer op dit bericht