Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Brooklynn Bitches

calender 14 januari 2015 point Britt prijs *liveblog

imageimageimageimageimage
imageimageimage

Na regen komt… Zonneschijn, gelukkig want in de regen is er weinig aan. Vandaag hebben we daarom alles gedaan dat we gisteren eigenlijk wilde en dat was weer veel.

Omdat het ontzettend helder, blauw en mooi buiten is twijfelen we geen moment en gaan we meteen naar Top of the Rock. Er is natuurlijk niks zo onvoorspelbaar als het weer. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op Central Park en het Empire state. Eerlijk gezegd is het vreselijk koud en guur maar het uitzicht is het allemaal waard.

Na Top of the Rock gaan we op een totaal nieuw avontuur, de metro. Onze benen zijn er ontzettend blij mee en het een poep en een scheet zitten we ineens aan de andere kant van het water, Brooklynn. Vanaf daar komen we tussen de Manhatten Bridge en de Brooklynn bridge in, in het wijkje Dumbo. Aan de waterkant is het vrij verlaten (Niet zo gek stiekem ook, het is -6 het waait loeihard en het voelt als -60), het uitzicht is écht prachtig, maar dan ook echt prachtig.

Omdat we beide in een ijspegel zijn veranderd gaan we als echte Amerikanen naar de Starbucks. Ik zei echte Amerikanen en dat meen ik ook, er is ons vandaag door allerlei toeristen de weg gevraagd en het leuke is nog dat we iedereen met een armzwaai de goede richting op wezen, dat is weer eens een andere zwaai dan die met een creditcard. Met een kop warme chocolade en zonnebrillen lopen we als twee Brooklynn Bitches over de brug. Het is echt zo mooi en cool!

Vanaf de brug zie ik ineens hét gerechtsgebouw liggen wat ze in Law en Order altijd gebruiken en als een fangirl wil ik natuurlijk een foto. Daarna gaan we naar Wall Street, we verwachten eigenlijk een horde rennende mannen in pak maar eigenlijk is het een kleine straat met weinig mensen.

Het 9/11 memorial zit er vlakbij en dus namen we daar ook een kijkje. De lijst met namen van slachtoffers is eindeloos en heel indrukwekkend. Het is voor het is dat het ergens eens rustig is en eigenlijk gewoon stil. Je hoort het water kletteren van het monument en je wordt er zelf een beetje stil van.

Als laatst gaan we nog even aan het shoppen. Voordat iedereen denkt dat we met een container aan troep terug komen, het valt best mee. Koopjes scoren doen we wel en goed ook. Hier in Amerika is het heel normaal om korting boven op korting te geven. Bij Levi’s duiken we de hoek in met aanbiedingen, bijna alles is al 40 tot 50% afgeprijsd en daarop gaat er nog eens 50% per item af bij de kassa en als je daar meer dan 100 dollar uitgeeft gaat er weer 20% af. We betalen samen want dan krijgen we dus nog meer korting, na een snelle rekensom komen we op ongeveer 300 dollar korting. Kaching!

Oja, morgen gaan we naar Soho, drie keer raden wat we daar gaan doen…

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Naomi

    Hou eens op met die schattige selfies 😉

    reageer op dit bericht