Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


No hoor

calender 16 januari 2015 point Britt prijs *liveblog

imageimageimageimage

In New York ben je eigenlijk nooit uitgekeken, er is altijd wel iets te doen en te zien, we zijn nog niet eens weg of we weten al dat we nog eens terug willen, zo leuk is het hier. Vandaag hadden we nog een cruise over de Hudson gepland staan. In eerste instantie wilde we deze dinsdag doen maar toen regende het en waren we op een tijdstip dat er helemaal geen cruise was bij de boot. Vandaag waren we dus op tijd én scheen te zon, veel beter dus!

Maar laten we bij het begin beginnen, echte Amerikanen eten pancakes bij het ontbijt en dat doen wij (nienke) dus ook. Dat stond ook op de lijst van alles wat we wilde doen dus dat kan ook weer afgevinkt worden. Dan de cruise dus. Weer zo een super leuk iets, we komen bijna superlatieven te kort zo leuk is alles. Aan de ene kant van het water zien we New York en aan de andere kant New Jersey. De man met de microfoon verteld eigenlijk alleen maar over New York en eerlijk gezegd horen we de helft niet van alle mutsen en capuchons over ons hoofd om iets van kou tegen te houden. We varen langs heel Manhatten en onder alle bruggen die allemaal even mooi zijn. Natuuuuuurlijk gaan we ook langs het Vrijheidsbeeld.

Na de cruise gaan we naar de Public Libary. Op internet zag het er super mooi uit en het was gratis. Helaas was de zaal die we graag wilde zien nu niet open maar we zijn er wel geweest. Op naar de Cupcake ATM. Dit is net zo iets als een pinautomaat alleen komen er dan cupcakes uit in plaats van geld. Hoe leuk! Ook dat kan ook weer van het lijstje afgestreept worden.

Dan waren we natuurlijk nog niet klaar, het is onze laatste avond en omdat een Broadway musical best wel duur is gaan we naar de bioscoop. We kopen Prime tickets en dat betekend dat je een enorme stoelen krijgt waarmee je achterover kunt liggen, dat willen we wel eens zien. We gaan naar American Sniper, een film die in Nederland pas in Maart uitkomt. Mijn hemel! Die stoelen zijn geweldig, de effecten qua geluid zijn bijna idioot en als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog iets in je stoel gestopt waardoor het lijkt alsof je er zelf bent. De film zelf was ook écht goed, maar écht!

Wij gaan nu bijna slapen terwijl jullie alweer bezig zijn met opstaan!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. paula

  Geweldig !!!!!!!!!!!!!

  reageer op dit bericht


 2. Naomi

  Ik wil ook die bioscoop ervaring bij die film!

  reageer op dit bericht


 3. Bianca

  Wauw wat een gave foto’s! Ga jullie volgen!

  reageer op dit bericht