Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Go with the flowrida

calender 15 juni 2015 point Britt prijs *liveblog, Amerika, Orlando

imageimage

Onze jetlags zijn nog altijd aanwezig. Waar we ’s avonds rond kinderbedtijd al moeite hebben wakker te blijven, zo vroeg is het in de ochtend weer. In tegenstelling tot in Nederland is het hier niet om 5 uur al licht, dat begint pas rond een uur of 7. We wagen ons nogmaals aan het armzalige ontbijt en gaan dan richting de bushalte.

In downtown Orlando heb je Lake Eola. Een groot meer met daaromheen een soort park. Het park is bezaaid met mensen, sommige laten de hond uit, andere rennen bewonderenswaardig rondjes hard door de hitte. Naast een hoop mensen en honden zitten er veel eenden, zwanen, gekke witte vogeltjes en eekhoorntjes. Halverwege het park is een soort Farmers Market, hippies met troepjes waarvan je je afvraagt of iemand ze ooit koop.

Zo druk als het in het park is, zo uitgestorven is het in de rest van de straten. Er loopt amper iemand, alles is en lijkt dicht. Downtown Orlando is niet het kloppende hart wat we er misschien wel van verwacht hadden. We gaan met de bus terug richting ons hotel. In de bus stapt ook een vrouw, ze schreeuwt van alles, hoe ze iemand in elkaar gaat timmeren, gevangenis, hoeren, noem het op en ze riep het. We waren er niet zeker van of ze nou totaal geschift was of iemand aan de telefoon een levensles probeerde te leren. Soms schreeuwt ze ineens de bus bij elkaar en het wordt steeds grappiger. Omdat we beide ergens ook wel een beetje bang zijn dat ze door ons gelach ineens een wapen uit der tas trekt (het is Amerika, hier is niks te gek) doen we een poging ons gedeisd te houden. Naomi houdt der buskaartje stevig vast zodat ze in geval van nood nog met een enkele armzwaai een slagaderlijke nekbloeding kan veroorzaken.

Omdat het echt bloedheet is vandaag vinden we het wel mooi geweest. We duiken het zwembad in voor verkoeling en maken 65 selfies waarvan er geen een gelukt is. Morgen gaan we weer vroeg uit de veren. We’re going to MIAMI!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Marga

    Hahaha dat troffen jullie weer

    reageer op dit bericht