Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


I (magic)wand it

calender 18 juni 2015 point Naomi prijs *liveblog, Amerika, Orlando

image
image

De afgelopen twee dagen hebben we ons laten entertainen als echte Amerikanen in de twee universal studio parken. In één woord het was dik! De attracties, de burgers, de mensen, alles.
In alle eerlijkheid was ik (Naomi) ietsiepietsie nerveus om dan eindelijk naar met name “The Wizarding World of Harry Potter” te gaan of zoals Britt het noemt Harry Potter land. Ik had er van gedroomd maar nooit verwacht er ooit eens te komen en nu stond ik er opeens. Ze hebben alles tot in de puntjes uitgevoerd. De boeken en de films komen tot leven door filmsets omgebouwd tot attracties, merchendise, Wizarding Rock, Character Appearances, maar ook de werkkleding van de crew, de muziek en niet te vergeten de magische oftewel interactieve toverstokken waar je etalages mee kan laten bewegen, water uit de fontein kan laten sproeien etcetera. Een natte droom dus. Ondanks het gegniffel van Britt en ongetwijfeld van andere vrienden/familie heb ik als een echte fan Boterbier geproefd (bah) en een eigen toverstok gekocht. Ja, echt waar. 
Alle gekheid op een toverstokje, ze weten hier wel wat entertainment is. Ze weten de attracties zo te bouwen dat ze nog raadselachtiger zijn dan Hans Klok. Ze combineren 3D simulaties, met projectjes, achtbanen, water en vuur – je weet niet wat er gebeurd maar in welke attractie je ook zit…het is allemaal tof! 
De engste achtbaan die ik heb gedaan, terwijl Britt in de schaduw aan het chillen was, was the Rock-it Ride. Hier mocht je je eigen nummer uitkiezen die je tijdens de rit kon beluisteren. Ik koos heel toepasselijk voor “I Will Survive” maar toen ik omhoog getakeld werd dacht ik toch echt wel heel even dat ik dood ging. Onze gezamenlijke favoriet was toch Man in Black waarbij we meerdere keren als agents-in-training aliens moet zappen met onze lasergun. Oh en mocht je in Nederland een beetje nat worden in de wilde waterbaan kan je er hier zeker van zijn dat je compleet doorweekt bent als je de attractie uitstapt. Tot drie keer toe hebben we ons laten verrassen door al het water spektakel. Dat is het voor- of nadeel van het niet weten welke en wat voor attractie je instapt. 

Als ze één ding heel goed doen hier in Universal Studio’s dan is het geheimzinnig zijn. 

Het was mooi. We zijn voldaan en klaar. Stiekem kunnen we niet wachten op onze opkomende shopping aka airco dag. Tot snel! 

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Marga

    Wat gaaf!

    reageer op dit bericht