Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Ben je Mall?

calender 19 juni 2015 point Britt prijs *liveblog, Amerika, Orlando

image

De week gaat ineens best snel… Maar het is nog niet over natuurlijk. Na twee dagen Universal gaan we weer eens op shoptour. Dit keer niet de outlet maar Mall at Millenia. Maar we beginnen de dag met ontbijt buiten de deur. Het armzalige ontbijt hier komt ons neus uit dus we naar naar ihop (wat staat voor International House of Pancakes). We verbazen ons over de hoeveelheid eten die de gemiddelde Amerikaan op de ochtend al kan wegwerken. Het is veel, vet en mierzoet. Je kan het je bijna niet voorstellen maar we zijn die Amerikaanse keuken inmiddels wel een beetje zat.

The Mall dus, we gaan met de bus. Dat ding komt maar 1x in het uur en wanneer mag Joost weten… Waarschijnlijk wanneer de buschauffeur zin heeft. Het is 36 graden (gevoelstemperatuur boven de 40) en zelfs in de schaduw vallen de mussen dood neer. Het wachten duurt bijna een uur en de hitte is écht niet te doen. In het winkelcentrum zelf kunnen we heerlijk afkoelen. De airco blaast door het gebouw en vandaag is de perfecte dag om de zon te weren. We shoppen eigenlijk vrij weinig maar het is een fijne dag. We strijken nog neer bij The Cheesecake Factory waar je een stukje taart kunt eten. Ik ga voor Key Lime Cheesecake, het officiële toetje van de staat Florida en Naomi gaat voor Linda’s Fudge Cake. Naomi krijgt een halve taart op een gigantisch bord en mijn taartje lijkt er wel een voor baby’s bij. Op krijgen we het natuurlijk niet dus lopen we de rest van de dag met een doggybag taart rond.

Op de terugweg staan we 2min bij de bushalte als we erachter komen dat dit nog 58 minuten zou kunnen duren, we daarna nog zouden moeten overstappen en dat we nog eeuwen in de hitte moeten staan en dat onze dood zou worden. Met een druk op de knop bestellen we een Uber en 10 minuten later staat Mike voor het winkelcentrum om ons op te halen. In een auto met airco staan we weer 10 minuten later weer bij het hotel. We vullen de dag verder met een verfrissende duik en sluiten het af bij Chili’s, waar je echt goddelijk lekker kunt eten!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone