Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


LOWLANDS 2015

calender 24 oktober 2015 point Amber prijs Travelista, Trybeforeyoure30, video
 LOWLANDS | TRAVELISTA

​Beiden hebben wij al aardig wat festivals achter de rug​, zelfs meerdaagse (en tussendoor stiekem in eigen bed slapen). Maar op ‘A Camping Flight to Lowlands Paradise’ waren wij nog niet geweest. Zoals je eerder hebt kunnen lezen, stond dit wel op onze #trybeforeyoure30 lijst.​ In augustus was het zover…… LOWLANDS!

De uitdaging begon op donderdag avond​. In het pikkedonker mochten we de tent opzetten. Het was een vermakelijke show voor onze chillende buren. Maar hé, het is mooi wel binnen 1,5 uur gelukt. Hoe knus ook, om met één stap al in de voortent van de buren te staan.

W​e ​hebben ​’campinglife’ gerockt​! ​Chillen op luxe stoeltjes van de ​P​ostcode​ L​oterij (thanx oma van Amber), ’s nachts douchen in veredelde dixi’s, Yvettes nachten op een lek luchtbed​, ​goed​ gevulde koeltassen (bier en mixjes, maar óók chocomelkjes, quinoa, crackers en beleg) en je plekje terugvinden door ‘bij die gele slingers linksaf te slaan’.

Natuurlijk hebben we ook volop van het festival genoten: v​an ​m​uziek, ​mensen, ​eten, theater, creativiteit en de ​geweldige sfeer. Chef’Special was voor ons het ​supertoffe ​muzikale begin ​van Lowlands​. ​ Ook werden we héél blij van James Bay, Mark Ronson, Christina and the Queens, De Jeugd van Tegenwoordig, Mr. Zarko, Kenny B, Passenger en Kendrick Lamar. ​En mega afsluiter Major Lazer!

Ook hebben wij met open mondjes gekeken naar het Scapino ballet en hier en daar wat gelachen bij cabaret. Zelf óók nog crea bea gedaan door LP’s te beschilderen. ​Al met al ​een​​ top ervaring om nooit te vergeten. En dat hoeft ook niet, want gelukkig hebben we de beelden nog:

 

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Naomi

    LEUK!

    reageer op dit bericht