Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Nieuwjaarsduik 2016

calender 1 januari 2016 point Amber prijs Den Haag, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA| nieuwjarsduik

Happy New Year! Op deze mooie nieuwjaarsdag hebben wij weer iets van onze #trybeforeyoure30 lijst kunnen afvinken: de nieuwjaarsduik! De enige echte is natuurlijk in Scheveningen, dus daar moesten wij wezen. Toen wij onze kaartjes (inclusief DE muts) bemachtigd hadden werden wij op het strand vermaakt door de Unox dj met après-ski hits. Dansen, zingen en springen! Om vijf voor twaalf mochten wij onze winteroutfit uit doen en klaar gaan staan. Lekker in bikini in de mensenmassa renden wij na het aftellen richting de zee. De koude zee! De voeten inmiddels gevoelloos, maar voor de rest voelde het alsof er allemaal naalden in je lichaam werden gestoken. Wel heel oppeppend natuurlijk, dus wij gaan fris en fruitig het nieuwe jaar in!

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Naomi

    Woohoo!

    reageer op dit bericht


  2. DETOX - TravelistTravelist

    […] de nieuwjaarsduik waren wij toe aan ons volgende #trybeforeyoure30 avontuur​: e​en ​d​etoxkuur. 3 dagen lang […]