Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


DETOX

calender 21 februari 2016 point Amber prijs Travelista, Trybeforeyoure30

DETOX |Travelista Na de nieuwjaarsduik waren wij toe aan ons volgende #trybeforeyoure30 avontuur​: e​en ​d​etoxkuur. 3 dagen lang 7 sapjes per dag.​​Gister zijn wij hier vol goede moed aan begonnen, ​ op de laatste werkdag van de week. Het is verrassend goed te doen! Bij een beginnend hongergevoel is het alweer tijd voor een volgend sapje.

Wij zijn op de bank gaan zitten en hebben Netflix aangezet, met wat plaspauzes tussendoor.

Vandaag hebben wij detox dag 2 grotendeels samen doorstaan. De sapjes hebben allemaal ‘gezonde’ namen zoals Aura en Zen. Er staat voorgeschreven welk sapje je op welk tijdstip moet drinken. Na de Vibe te hebben gedronken en onze ervaringen van dag 1 te hebben besproken, zijn we een stukje door de stad gelopen. Wat winkels gezien en toen neergeploft in de Foodhallen. Inderdaad: wij hebben onszelf tussen de etende mensen begeven en keurig ons 4 uurs sapje genomen. Het is belangrijk dat je je tijdens een detoxkuur niet teveel inspant. Dus dat hebben wij zeker ook niet gedaan…..

Wij zijn op de bank gaan zitten en hebben Netflix aangezet, met wat plaspauzes tussendoor. Want dat moet vaak door al die sapjes en het vele water. De laatste van dag 2 namen wij tijdens Wie is mol. En stiekem verheugen wij ons al een beetje op maandag, om weer vast voedsel te eten. Nu op tijd naar bed zodat we geen honger krijgen en morgen de laatste dag van ons detoxavontuur fris ingaan.

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone