Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Prahahaha

calender 20 maart 2016 point Naomi prijs Overig, Praag, Tsjechië, video

Britt en ik hadden zin in een avontuur, een weekendje weg…maar waar naartoe? Jaja, je raadt het misschien al – ook wij moesten het uiterst populaire fenomeen SPRS.ME eens uitproberen. Het concept is simpel, je boekt op budget en zij regelen alles. Aantal weken van te voren krijg je steeds meer informatie over waar je naar toe zou kunnen gaan maar het blijft uiteraard een verrassing! Het begint met het weerbericht, vervolgens een pakketje met dé envelop die je opent op het vliegveld.

We moeten toegeven het was moeilijk om niet stiekem te googlen naar alle beschikbare vluchten – en die dan vervolgens te checken met het gekregen weerbericht! Al met al waren wij blij verrast met de bestemming Praag! In alle jaren dat wij nu al samen reizen hebben we toch best al wat steden gezien binnen Europa en was Praag er een die we tot nu toe nog niet hadden gezien, dus dat kwam perfect uit.

We hebben heerlijk rond gehobbeld in Praag en genoten van het weer en de stad. Het was fris maar niet te koud en we hebben geen spatje regen gehad met zelfs hier en daar wat zonnestralen. Wij hadden gekozen voor een vierdaagse citytripping (SPRS.ME biedt verschillende soorten trips aan!) en we hadden alle tijd van de wereld, we kwamen zelfs tot de conclusie dat het wellicht iets te lang was. Maar desalniettemin hebben we een heerlijk succesvol weekendje gehad! Britt maakte er een enig filmpje – dus vergeet niet te kijken!

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Femke

    Gaaf filmpje (inclusief die tik op de bil, haha!) 😀

    reageer op dit bericht