Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Hello San Francisco

calender 6 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, San Francisco, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA| TRAP   thumb_IMG_6782_1024
thumb_IMG_6826_1024
thumb_IMG_6779_1024
thumb_IMG_6784_1024thumb_IMG_6794_1024

Yeah zaterdagavond zijn wij aangekomen in San Francisco. Dit werd zaterdagochtend nog even spannend toen Amber haar voordeur niet meer open kreeg en er zelfs een sleutelmaker aan te pas moest komen. Maar met zweet op het voorhoofd zaten wij dan toch op tijd in het vliegtuig.

Zondagochtend waren wij door een kleine jetlag lekker vroeg wakker, en wat doe je dan? Juist, een stukje hardlopen. Wel even anders in het heuvelige San Francisco dan in het platte Nederland. Maar dat is vast een goede voorbereiding voor de halve marathon van Amsterdam.

Na deze sportieve ochtend hebben wij ons richting Mission District begeven waar wij de ‘Precita Eyes Muralists’ tour hebben gedaan. Eerst kregen wij een diapresentatie (ja echt!) over deze community die muurschilderingen maakt. Na intensief geluisterd te hebben, mochten wij buiten gaan kijken. Wij hebben een leuk rondje gelopen en muralist Patricia Rose vertelde ons vol passie over de schilderingen.

In dit buurtje wonen veel latino’s, dus genoeg Zuid-Amerikaanse eettentjes. Hier hebben wij zeker gebruik van gemaakt, met een goedgevulde burrito maag en doggybag verlieten wij dit gedeelte van de stad.

Onder invloed van de stiekem toch nog aanwezige jetlag en de frisse avond, zijn wij lekker met een kop thee gaan chillen op onze hotelkamer. Morgen wacht ons weer een sportieve dag, want dan gaan wij fietsen!

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. jan zeeman

  hallo dames, heel leuk zo, hebben jullie goed bedacht!

  reageer op dit bericht


 2. Naomi

  WoopWoop! Heerlijk hoor, ben jaloers!

  https://www.youtube.com/watch?v=7I0vkKy504U

  reageer op dit bericht


 3. Oma

  Ziet er goed uit meiden!

  reageer op dit bericht


 4. Femke

  Wat een mooie kleurige foto’s (en ook nog stralend weer zo te zien!) Geniet van jullie reis!

  reageer op dit bericht