Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Free Tuesday

calender 8 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, San Francisco, Travelista, Trybeforeyoure30

Travelista | Museum Travelista | Yvette Travelista | Masker Travelista | Stanley Kubrick Travelista | Foodtruck Travelista | Vegan Burger Travelista | Lost Art Saloon Travelista | Lost Art Saloon || Travelista | Mission Dolores Park Travelista | Meisjes in park Travelista | Castro Travelista | Corona Heights Park Travelista | Painted Ladies

 

Het is de eerste dinsdag van de maand en dat betekent Free Tuesday bij musea! We hebben ons zinnen gezet op MoMa SF, maar daar is het nou net niet free, vervolgens blijkt Yerba Buena nog dicht, dus uiteindelijk komen we in het Joods museum terecht: een ontzettend gaaf museum dat door Daniel Liebeskind is ontworpen. De Stanley Kubrick expo was ook heel inspirerend.

Onze museumspeurtocht maakt hongerig, dus gaan we naar het SoMa Streetfood Park. Daar blijkt dat er niet alleen fastfood is in Amerika. We kunnen hier zelfs bijna overal terecht voor vegan opties, extra fijn voor Amber natuurlijk. Yvette speelt een beetje vals, met een heerlijke Mexicaanse empanada.

We vervolgen onze weg off-centre. In de Lost Art Salon, die we (wel wat spannend) vinden tussen achteraf straatjes en de snelweg, kunnen we snuffelen tussen gave schilderijen en snuisterijen. En voor als we later rijk zijn: ze shippen ook naar NL! Na wat chillen in het park wordt het tijd om de beenspieren weer eens goed te trainen. Onderweg naar het Corona Height Park lopen we (nog veel spannender) risico op coyotes en wilde honden. Maar we zijn durfals, onderweg naar boven praten we veel en hard (dat zal de coyotes vast afschrikken) en on top worden we beloond met een spectaculaire 360 graden view over San Francisco.

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone