Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Golden Day

calender 8 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, San Francisco, Travelista, Trybeforeyoure30

Travelista | BrugTravelista| FietsTravelista| UitzichtTravelist | Sausalito WaterTravalista | SausalitoTravelista | Duo BrugTRAVELISTA | Land Ends

 

Zo sportief als wij zijn hebben wij fietsen gehuurd om daarmee de Golden Gate Bridge te trotseren. Een helm was niet nodig, want ‘hello, we’re from Holland’, waarop de fietsverhuurder aangaf dat elke ‘ Dutch person’ dat tegen hem zei.

Met onze mooie groene fietsjes zijn wij de brug overgegaan naar het plaatsje Sausalito en daar neemt elke normale toerist de ferry terug naar San Francisco. Maar ja, waarom zouden wij normaal doen? Nee, wij fietsen gewoon weer terug. En dan hebben wij het niet over platte wegen zoals in Nederland, maar over hele steile hellingen.

Weer aan de goede kant van de brug aangekomen, befietsen wij nog mooie paden en parken. Maar na ruim 7 uur op pad te zijn geweest, leveren wij met alle liefde de fietsen weer in. Om vervolgens alle verbrande calorieën aan te vullen met bier en pizza.

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Naomi

    STOER!

    reageer op dit bericht