Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


In Jail

calender 13 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, San Francisco, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA | Koffie Travelista | Koffie op straat Travelista | Lane Travelista | Chinatown Travelista | Pier39 Travelista | Alcatraz Travelista | Alcatraz cel Alcatraz | Peace Alcatraz | Ferry Building

Onze vierde dag in San Francisco staat opnieuw garant voor vele beenspieren-kwekende-kilometers, maar eerst: koffie! We drinken een lovely amandel latte to-go en lopen over de prachtige Macondray Lane, het übertoeristische en steile Lombard Street en door het kleurrijke China Town. Ook zien we de beroemde zeeleeuwen bij Pier 39. Het levert een leuk beeld op, maar al die beesten bij elkaar maken óók flink wat herrie!

Onze culturele activiteit van de dag is een bezoekje aan Alcatraz, de voormalige zwaarbewaakte Federal Prison. Die is groots en indrukwekkend met zowaar een interessante audiotour, die we dan ook braaf volgen (Yvette presteert het wel om een verkeerde ‘afslag’ te nemen). Dat de stad ook wel The Windy City genoemd wordt is op het eiland extra goed te merken: je waait er bijna uit je hemd (de peace-in-jail foto is op het enige windstille stukje van het eiland).

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone