Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Robinson Crusoe taferelen

calender 15 september 2016 point Britt prijs *liveblog, Curacao, Klein Curacao

curacao08

curacao07

curacao05

curacao06

curacao04

curacao10

Het is 5:45 als de wekker gaat en nog geen uur later dobberen we op een grote boot in de baai. We gaan vandaag naar Klein Curacao, een onbewoond eiland op 2 uur varen. Omdat we op de heenweg tegen de wind in moeten stoot de boot en en weer en wordt je bijna alle kanten op gesmeten, maar als er eindelijk land in zicht komt weet je precies waarom.

Het strand is parelwit, de zee zo blauw dat het met geen woord te omschrijven is, het lijkt wel niet echt. We liggen onder een parasol van bladeren met een strandbedje. We mogen onbeperkt drinken pakken en er staat ontbijt klaar. Zo tropisch als het is, zo Nederlands staan er zachte bollen met kaas en ham aan het buffet. In de middag komt er een enorme bbq in actie en is het buffet super divers en lekker. Het is echt heel goed vertoeven.

Behalve zon en eten kun je hier ook geweldig snorkelen, onze nieuwe hobby. Zelfs Naomi, die normaal bang is voor vissen, is het water niet uit te slaan. Klein Curacao heeft ook zeeschildpadden en dat zijn geen kleintjes. We hebben wat info over waar ze eventueel kunnen zitten en na wat zoeken zien we er een paar. Het is geweldig en met geen pen te omschrijven hoe het is om die beesten over de bodem van de zee gras te zien happen.

Aan het eind van de middag gaan we terug naar het grote Curacao. De zee is net zo woest als op de heenweg ondanks dat we nu met de stroming mee gaan. Het was weer zo een dag, zo een met een gouden randje

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Amber

  Super vet!!!

  reageer op dit bericht


 2. marga

  Prachtig

  reageer op dit bericht