Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


American Breakfast

calender 16 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, San Francisco, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA | Breakfast   TRAVELISTA | KerkTRAVELISTA | JuiceTRAVELISTA | LunchconcertTRAVELISTA | RUN

Na onze eigen havermout brouwsels werd het eens tijd voor een real American Breakfast…. Na ons volgegeten te hebben gingen wij om de calorieën te verbranden lopend naar de Grace Cathedral. Oke, om maar gelijk op te biechten, wij gingen niet lopen voor de verbranding, maar wij misten net de cable car. Dit trammetje is toch wel erg fijn om te pakken, als er heel veel steile hellingen op je pad komen.

Na het kerkelijk bezoek begaven wij ons  via een (wc) bezoek aan het Fairmont hotel naar Financial District. Te midden van lunchende zakenlui hebben wij heerlijk op een bankje in een roof garden gezeten. Amber kreeg na het ongezonde ontbijt wel trek in een healthy juice, dus ging dat even halen. Schade: $9,20…………..

Op ons program stond een hele leuke lunch, namelijk een lunchconcert in de Yerba Buena Gardens. Tijdens het nuttigen van onze bagels met  hummus konden wij genieten van de muziek van Mass Bass. Een plaatselijke band, die verrassend goed was. Wij kregen er helemaal een festival gevoel bij.

Tijdens onze reis vergeten wij zeker ons volgende doel niet: de halve marathon van Amsterdam op 16 oktober. Dus er mocht weer gerend worden, deze keer zochten wij het Golden Gate Park uit als ideale locatie.

 

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. jan zeeman

    Hallo dames, het blijft volgens mij een feest, jullie trip.
    Nog heel veel plezier en mooie bijzondere plekken en situaties.

    reageer op dit bericht