Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Beren op de weg

calender 18 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, Travelista, Trybeforeyoure30, Yosemite

TRAVELIST | hike valley TRAVELIST | eekhoorn TRAVELIST | View TRAVELISTA | View 2TRAVELISTA | Waterfall TRAVELISTA | Hertjes TRAVELISTA | wow TRAVELISTA | Swinging Bridge TRAVELISTA | Yosemite Bug

Afgelopen weekend hebben wij doorgebracht in het Yosemite National Park. Hierboven zie je een paar natuurfoto’s, maar we hadden er eigenlijk wel honderd kunnen plaatsen. Het liefst maakten wij op elke 3 meter weer een foto voor mooie views. Het ene uitzicht was nog mooier dan het ander.

In de Valley hebben wij 2 hikes gedaan. Een erg sportief weekend al zeggen we het zelf. De hikes waren nogal een klim met flinke afdalingen. Dus wij blijven onze beenspieren ook hier weer goed trainen. Daarnaast hebben ze in ons verblijf ook nog eens heerlijk gezond eten met groenten uit eigen tuin.

In Yosemite is er ook wildlife, overal vind je waarschuwingen voor beren. Er wordt zelfs aangegeven dat zij graag met je lunchen. Van het ‘ik zie 2 beren broodjes smeren’ – idee wordt Amber stiekem toch wel een beetje zenuwachtig. En dan leest Yvette ook nog eens een stukje voor over de bergleeuwen en hoe je deze kunt wegjagen (terugvechten was de boodschap!). Gelukkig zijn wij deze wilde beesten niet tegengekomen. De enige die met ons mee wilde lunchen waren de door Yvette gevreesde beesten: wespen.

Al met al hebben wij goed van de natuur genoten en zijn wij weer helemaal klaar voor een grote stad.

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

    Reacties

  1. Naomi

    Heeeeeerlijk. Jaloers!

    reageer op dit bericht