Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Curaciao

calender 20 september 2016 point Britt prijs *liveblog, Curacao, Shete Boka

p9190165

p9190170

p9190179

p9190235

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

p9190185

p9190195

p9190216

p9190234

p9190223

p9190232

p9190233

Het is vandaag onze laatste volledige dag in Curacao, morgenochtend vroeg stappen we al op het vliegtuig naar Suriname. We hadden nog één park wat we graag wilde bezoeken en dat was Shete Boka. Een park met veel cliffs waar de zee dan hard tegenaan klapt en dat geeft prachtige explosies. Het eerste dat we doen als we bij het park aankomen is vragen of we het ook met de auto kunnen doen. Het is namelijk niet normaal heet vandaag (thuis zien we dat de max. temperatuur voor vandaag 39 graden is). Gelukkig kan dat en we gaan met ons kleine autootje allerlei woeste paden af. Gelukkig staat er boven bij de cliffs nog iets van wind waardoor het nog een beetje dragelijk is. In het park zouden ook heel veel schildpadden moeten zitten omdat ze hier hun eieren leggen. Helaas hebben wij ze niet gezien, Naomi zag wel een uitgebroeid ei.

De ene cliffs is nog mooier dan de andere en de lichtblauwe zee spat op tegen de rotsen. Er zijn maar weinig mensen en een paar gekken die de route wandelen (vonden wij het te warm voor). We blijven ons verwonderen over hoe mooi sommige stukken op Curacao zijn en wat we allemaal voorgeschoteld krijgen.

Als we het park verlaten willen we nog naar een strandje. Het is echter zo warm dat wanneer je enkele minuten in de zon staat je het zweet overal uitbreekt. We vinden het wel mooi en besluiten terug te gaan naar ons hotel, waar we airco en een zwembad hebben. Als we alle beelden van vandaag terug kijken zien we op een van de drone beelden een hele grote schildpad in het woeste water. Die beelden zien jullie later terug in het compilatie filmpje.

Curacao, het was een genoegen. De stranden zijn werkelijk prachtig, zowel onderwater als bovenwater. De natuur is anders dan op andere plekken waar we geweest zijn. Soms dor en droog maar de combinatie van kleuren maakt het ook weer heel bijzonder. De vogels hebben allerlei mooie kleuren, net als de huizen. We hebben alles uitgehaald wat erin zat en het is nu tijd voor een nieuwe plek. We vinden het ontzettend spannend en we hebben er net zoveel zin in.

PS: vinden jullie ons niet bruin geworden?!

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone