Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Highway 1(01), hey LA

calender 20 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, Los Angeles, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELIST | Road TRAVELIST | Pacific TRAVELIST | Avila beach TRAVELIST | Beach TRAVELIST | Aardbeien TRAVELIST | Big Sur TRAVELIST | Bubbelbad TRAVELIST |Santa Barbara TRAVELIST | Mission TRAVELIST | Hollywood TRAVELIST | Walk of Fame
Vanuit Yosemite zijn wij terug naar de westkust gereden, vanaf Carmel Beach reden wij over Highway One (en een beetje High Way 101) richting Los Angeles. Deze weg langs the pacific was echt supermooi, dus wij zijn ook zeker een paar keer uitgestapt om te genieten van het uitzicht. En dan zie je dus zomaar een groepje dolfijnen zwemmen, een walvis duiken en wat zeeolifanten luieren.

Na de Big Sur doorgereden te zijn, waren wij toe aan eten en slapen. Onze overnachting vond plaats in San Simeon. Dit was de eerste keer deze reis dat wij een hele kamer voor ons zelf hadden. In San Francisco moesten wij de badkamer delen en in Yosemite hebben wij met 12 man op de kamer geslapen. Maar nu hadden wij 2 grote bedden! En er bleek ook nog een zwembad en bubbelbad aanwezig. Dus na een vreugdedansje door onze kamer zijn wij gaan chillen in het bubbelbad.

Na een heerlijke nacht slaap en een ochtendrun konden wij weer volle moed verder rijden richting L.A. in de auto zongen wij heel hard ‘head out on the highway, looking for adventure (inclusief bijhorende bewegingen). Niet wetende wat ons die avond nog te wachten zou staan…..

Zoals het ons al vaker deze reis is overkomen duren de ritjes toch wat langer dan verwacht. Dus ook deze rit van San Simeon naar Los Angeles. Toen het al later werd en donker zijn wij toch maar bij de welbekende gele M gestopt voor een hapje en wat WiFi. Wij moesten namelijk nog een Motel zien te vinden. Wij hadden er eentje uitgezocht en zijn op de gok daarheen gereden. Daar aangekomen was het een kleine shock. Er hing een ongure sfeer in de buurt en de kamers konden niet op slot en van goed licht was er ook geen sprake. Ondertussen stond er een pimp tegen zijn bitches te schreeuwen, dus toen hebben wij toch maar besloten liever een ander motel te pakken….

Gelukkig vonden wij zo’n 100 meter verderop een iets betere variant en zijn daar voor 1 nacht gaan slapen. De volgende ochtend hadden wij dus nog even een zoektochtje naar een motel voor de aankomende 3 nachten. Dit heeft helemaal goed uitgepakt dus hadden wij in de middag tijd over om heerlijk toeristisch over de Walk of Fame te lopen op de Hollyood Boulevard.

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Naomi

  Super tof! Ik wil ook naar hollywood!!!!
  Haha, dat motel!

  reageer op dit bericht


 2. Tiny

  Hoi. Wat een belevenissen! Super ervaring kunnen ze je niet meer afnemen. Goede reis terug en tot gauw . Liefs Teun en Tiny

  reageer op dit bericht