Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


It’s Fine

calender 21 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, Los Angeles, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA | Venice TRAVELIST | Art TRAVELISTA | Festival TRAVELISTA |Beach TRAVELISTA | Sunset TRAVELISTA | Pier

Na heel wat volle dagen hebben wij een rustmoment ingepland. Dit betekend een stranddag in Venice. Aangezien dit Los Angeles is moeten wij met de auto richting de kust. Eigenlijk moet alles in deze stad met de auto, zo groot is het. Maar gelukkig vonden wij een All Day parkeerplek bij onze bestemming voor maar 8 dollar.

Voor dat we op het strand neerploften hebben wij eerst want rondgelopen in Venice. Want wat een gezellig, leuk, bijzonder stukje is dit strand. Tegen zonsondergang zijn wij naar Santa Monica gelopen om de zon in de zee te zien zakken. Wij konden hier uiteraard niet om de ultra toeristische hotspot heen; De Pier.

Na een (vegan) burger te hebben genuttigd bij Pier Burger op jawel de Pier, besluiten wij weer terug naar ons motel te rijden voor een chille avond met bier en chips. Wij stappen in de auto en terwijl Amber de auto start wilt ziet zij ineens iets onder de ruiterwisser liggen. Jullie zullen het niet geloven, maar wij hebben een bekeuring te pakken! All Day parking betekent blijkbaar tot zonsondergang. Met een lichtelijk genaaid gevoel en 53 dollar armer rijden wij terug naar ons Motel waar wij onze Amerikaanse Fine toch maar hebben weggelachen onder genot van bier en chips.

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone