Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Loeren bij de Buren

calender 21 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, Los Angeles, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA | Rodeo Drive TRAVELISTA | Beverly Hills TRAVELISTA | Hollywood TRAVELISTA | UitzichtTRAVELISTA | Cocktailnight

Deze dag hebben wij door Bevery Hills & Hollywood getourd. Niet via een organisatie maar gewoon helemaal zelf. Eerst zijn wij naar Rodeo Drive gereden om rijke mensen dure winkels in te zien gaan. Luxe auto’s met chauffeur stonden voor de winkels van Chanel en Herm├Ęs. Vanuit hier reden wij naar Mulholland Drive. Voor ons vooral bekend om de wat aparte film die wij tijdens beeldende vorming op de middelbare school (bij Huub!) moesten kijken. Dus: tijd voor nieuwe associaties met deze weg door Beverly Hills en Hollywood.

Wij zijn wat leuke optrekjes tegengekomen, maar de echte grote villa’s liggen waarschijnlijk iets beter verstopt. Al met al hebben wij ons prima vermaakt op deze door onszelf georganiseerde tour met leuke stops voor mooie views.

In de avond wilden wij graag de hipster wijk Silver Lake bezoeken voor een hapje eten en een cocktail. Cafe Stella zou the place to be zijn voor een cocktail, dus deze tip hebben wij braaf opgevolgd. Dit bleek inderdaad een leuke plek voor een drankje en een beetje mensen kijken. Een goede afsluiting van ons Los Angeles avontuur. Op naar Death Valley!

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone