Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


No spang

calender 22 september 2016 point Naomi prijs *liveblog, Paramaribo, Suriname

curacao34

curacao32

curacao31

curacao29

curacao30

curacao33

curacao35

Dinsdagochtend héél vroeg hebben we Curacao ingeruild voor Suriname. De reis ging vrij makkelijk, minder dan een half uur nadat we opstegen vanuit Curacao maakte we al de eerste stop op Aruba. Daar moesten we het vliegtuig uit, maakte we via allerlei gangetjes een hele wandeling door het vliegveld om vervolgens weer op hetzelfde vliegtuig naar Suriname te vliegen.

Suriname is een weer totaal anders dan we eerder gezien hebben. Vanuit het vliegtuig zagen we niks anders dan bossen en alles was prachtig groen gekleurd. Dat is vooral het grootste verschil.

We slapen de komende twee weken in het studentenhuis waar ook Donna (vriendin van Naomi) woont. We hebben een eigen kamer, airco en internet en dat is stiekem alles wat we nodig hebben. De eerste dag doen we nog niet zoveel. Naomi en Donna zijn als twee blije puppy’s die elkaar kwispelend omhelzen. Donna verteld ons alle do’s en don’ts en laat ons kennis maken met échte Surinaamse rotti en hoe je het hoort te eten, met je handen.

Woensdag is onze eerste hele dag. De Surinamers hebben een ‘No spang’ mentaliteit en dus doen ook wij het lekker rustig aan. In de middag gaan we Paramaribo in, we gaan naar de Palmentuin, winkeltjes en het werk van Donna. In de avond eten we bij een super schattig en gezellig tentje. Alles gaat hier goed, we zijn ons stiekem al mentaal aan het voorbereiden op de jungletocht die er bijna aankomt.

Oja, er lopen hier twee héle schattige puppy’s rond die helaas heel zielig zijn. Het zijn straathondjes en graatmager. Helaas mogen we ze niet aaien (tenzij we hondsdolheid willen).

Naomi   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone