Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Jungle Bells

calender 23 september 2016 point Britt prijs *liveblog

image

Vandaag een kort berichtje, want eigenlijk hebben we de Surinaamse mentaliteit al overgenomen, we doen vrij weinig en wat we doen gaat allemaal op een heel rustig tempo. Helaas hebben we geen foto’s gemaakt vandaag en dat heeft twee redenen. De eerste is dat we niet heel veel boeiends gedaan hebben en de tweede is dat ik me eigenlijk niet comfortabel voel om met een camera door de stad te lopen.

We zijn vandaag ook hangmat en klamboe jacht geweest. Morgen vertrekken we naar het binnenland (de jungle, of zoals mijn vader zou zeggen ‘heel Suriname is toch een jungle’) en dan gaan we back to basic en slapen in de buitenlucht, in een hangmat dus. Beide hebben we gevonden. Verder hebben we bij een heel leuk tentje gegeten, dat vol zat met Nederlanders.

Maar de jungle dus, ik vind het onwijs spannend en heb geen idee wat me te wachten staat en of ik het überhaupt leuk ga vinden. Natuurlijk gaan we niet op eigen houtje maar hebben we een gids mee en is het een georganiseerde tour (Su for you). De komende dagen dus radiostilte. Dinsdagochtend (maandagavond voor ons) hoop ik dat we een super uitgebreid verslag voor jullie hebben, inclusief prachtige foto’s. Tot dan… Bid voor ons (vooral voor mij).

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

  Reacties

 1. Amber

  Ik heb een gebedje voor jullie gedaan hoor 😉 Veel plezier!!

  reageer op dit bericht

  Oma

  Jungle? Naomi is al bang voor mieren!

  reageer op dit bericht