Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


What Happens in Vegas…

calender 23 september 2016 point Amber prijs *liveblog, Amerika, Las Vegas, Travelista, Trybeforeyoure30

TRAVELISTA | Viva las VegasTRAVELISTA | strip   TRAVELISTA | GokkenTRAVELISTA | CocktailsTRAVELISTA | RooftopTRAVELISTA | View

Stays in Vegas…. Zeggen ze weleens. Nou wij willen er best wel wat over vertellen hoor.

Zoals ons al meerdere keren is overkomen op deze reis, komen wij pas in het donker aan op onze plaats van bestemming. Maar gelukkig is er altijd genoeg licht in Vegas. Wij hebben een kamer geboekt in het Palms Resort, want in Vegas moet je gewoon een beetje luxe doen. Daar aangekomen maken wij ons klaar voor de avond, ons hotel heeft een rooftopbar op de 55ste verdieping. Blijkbaar wilde iedereen die avond naar die bar, dus we hebben bijna 1,5 uur moeten wachten voor wij dan eindelijk die lift in konden naar boven.

In die lange rij stond een meneer achter ons die in zijn eentje was, omdat er op een gegeven moment nog 1 plek in de lift was mocht hij voor. Hier voelde hij zich blijkbaar zo schuldig over dat hij, toen wij ook eindelijk boven waren, ons op een drankje heeft getrakteerd. En dat kwam eerlijk gezegd niet zo gek uit, want drank in deze gokstad is reteduur. Ondanks de prijzen hebben wij ons heel goed kunnen vermaken die avond. Het uitzicht was echt heel mooi, Vegas zag er precies zo uit als verwacht. De mensen dansten precies zoals in Amerikaanse films, uitbundig en op banken en tafels.

De volgende dag hebben wij heerlijk kunnen relaxen aan het zwembad. Een beetje zonnen, een beetje lezen en vooral mensen kijken. Want wat een types lopen er toch rond in deze stad.

Voor de avond stond The Las Vegas Strip op het program. Wij hebben onze ogen uitgekeken in het Ceasars Palace en het Bellagio hotel. In dit laatste verblijf was zelfs een soort decor uit de droomvlucht gebouwd.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat alles in Las Vegas kan, niets is te gek. Erg leuk, maar nu weer tijd om deze gekkigheid te verlaten voor 1 van de 7 natuur wereldwonderen.

 

Amber   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone