Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Geen bericht is een goed bericht

calender 1 oktober 2016 point Britt prijs *liveblog, Paramaribo, Suriname

suriname46

suriname47

suriname48

suriname49

Hallo allemaal! Voordat jullie bezorgd worden over het gebrek aan berichtjes, hier een berichtje. Na alle jungle tochten doen we het vooral even rustig aan, daar is vakantie tenslotte voor! Dit weekend zijn onze laatste twee hele dagen hier voordat we weer terug gaan naar de mindere tropische temperaturen van Nederland. Het is hier overdag rond de 34 graden, maar het voelt als 40 graden. Dat maakt het ook allemaal een stuk moeilijker om iets te doen, dus dat doen we ook niet!

Vandaag hebben we nog een beetje cultuur opgesnoven in Fort Zeelandia en voor het weekend is er een auto beschikbaar om onder andere de plantages mee te bekijken. Dan hebben we vast meer avonturen om te delen 🙂

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone