Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Aapjes kijken

calender 2 oktober 2016 point Britt prijs *liveblog, Paramaribo, Suriname

suriname52

suriname53

suriname54

suriname55

suriname56

suriname50

suriname51

Nog één volle dag en dan is het gedaan met ons avontuur van 2016. Eerlijk gezegd snakken we wel een beetje naar het einde, we hebben de laatste weken zo ontzettend veel gedaan en gezien en nu is het op en tijd voor het normale leven. Voor truien en lange broeken, eigen douche, eigen kussen, tijd voor Nederland, tijd voor thuis. Maar we laten onze laatste dagen niet zomaar voorbij tikken, we proberen er nog het meeste uit te halen en nog net die extra zonnestralen te pakken om straks met een bruin huidje iedereen te kunnen imponeren.

Vandaag zijn we naar Commewijne geweest, wat buiten het centrum van Paramaribo ligt. Hier heb je onder andere de Peperpot Plantage. Eerlijk gezegd kan ik er niks over vertellen, niet over het doel, de plantage en niet over de geschiedenis enkel dat ik naar alle beestjes rondom de plantage gekeken heb. Vogels in mooie kleuren, een uil, hagedissen, vlinders en veel doodskopaapjes. Oja, en dat het bloedheet was, maar dat is weer goed voor dat bruine huidje.

Bijna naar huis 🙂

Britt   Geschreven door:
Delen?Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone