Wanderlust

Volg Amber & Yvette met hun Try Before Your 30 challenge en roadtrip door America
Of Britt & Naomi in Curacao en hun bezoek aan Don2Suri in Suriname!
Avonturen genoeg, ook naast de vaste live blogs! Stay Tuned!


Over ons

Travelist.nl

In de zomer van 2011 vertrokken we voor het eerst met backpack naar Scandinavie. Om het thuisfront op de hoogte te houden van onze ervaringen én de telefoonrekening enigszins laag te houden maakten we een Tumblr account aan. Door middel van van korte verhaaltjes en mobiele foto’s wisten ze thuis precies wat wij allemaal in ons schild voerden.

De reacties waren lovend. Moeders en vaders sprongen van geluk op. Héérlijk om je kind zo te volgen, zonder dat je erom vraagt en zonder een stomme puberale reactie te krijgen. Maar ook broers, zussen, ooms, tantes, vrienden en onbekenden konden meegenieten.

Toen we bekend maakten een jaar later weer te gaan backpacken kwam dezelfde vraag veel voorbij “Gaan jullie weer bloggen?” Ja, wij gaan weer bloggen! We maakte een nieuwe blog en onze verhalen werden langer, uitgebreider en de fot

o’s kwalitatief een stuk beter. Aan de bezoekersaantallen te zien kregen we een groep schare fans en dat motiveert! (Schaars is schaars, denk niet aan enorme getallen, klein maar fijn) Tijdens die reis is het idee ontstaan om de blog nog uitgebreider en beter te maken. Het duurde niet lang voordat het idee ‘Travelist’ geboren was.

Met Travelist hopen we naast onze ervaringen ook te kunnen informeren en andere reizigers aanmoedigen en ervaringen te laten delen. Travelist is persoonlijk, jong, een tikkeltje overdreven, grappig maar altijd eerlijk en rechtvaardig. We zijn geen reisorganisatie maar gewoon meiden met een idee en een uitvoering.

Contact

Wij van Travelist staan altijd open voor (leuke) mailtjes. Heb je daarom vragen, ideeën, commentaar of kun je niet wachten je levensverhaal met ons te delen? Dan mag je gewoon mailen naar info@travelist.nl. Mocht je specifiek een van ons willen spreken (huwelijksaanzoeken enzo) dan kan dat ook. Naomi kun je bereiken via naomi@travelist.nl en Britt ontvangt haar e-mail op britt@travelist.nl. Zo simpel is dat.

We zullen onze uiterste best doen om jouw e-mail te beantwoorden. Soms iets sneller dan anders.